Comentarii produse - PAGALEA IRINA DANIELA
 • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 
  • 09.10.2016
  • Consum gel de aloe de cativa ani. Dupa ce fac pauza de vara, cand incep sa-l iau, cel putin o saptamana, elimin puternic toxinele din organism. Am scapat de arsuri gastrice si de balonare. Am incercat sa consum si de la alta firma, cand nu era pe stoc aici, insa era groaznic la gust si mirosea urat, asa ca l-am aruncat. Gelul si sucul ma fac sa ma simt bine, mai usoara si mai detoxifiata. Daca tineti la sanatatea dumneavoastra, consumati-l fara retineri!
  • 09.10.2016
  • Nici nu pot sa-mi imaginez cum ar fi sa nu mai am aceasta minunatie! Inainte de meditatii cu copiii, spalam pe jos cu ea si, nemaivorbind de faptul ca mirosea foarte frumos, crea o stare de bine si o atmosfera placuta si relaxanta de lucru. In vara aceasta mi-am pus centrala de apartament cu instalatia de rigoare. Inainte de a termina instalatorii, m-am apucat de curatenie intr-o camera: am spalat peretii, mobila, canapeaua si totul a iesit perfect. Un instalator a zis ca i-a trecut oboseala de la mirosul de portocale si i-am facut cadou sotiei lui o sticla din aceasta. Au fost foarte incantati, ca au scapat de pete vechi de pe aragaz si de pe mobila.
   Fiica mea foloseste si ea aceasta solutie la curatatul casei. Este grozava, mai ales ca unii dintre noi suntem alergici la produsele chimice.
   Eu o folosesc de vreo 7 ani si v-o recomand cu multa caldura!