E totul pregatit! Gasesti fericirea personala, autentica; Sa o share-uiesti cu familia ta, cu prietenii si comunitatea ta si ; Sa devii o persoana de succes facand acest luc Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 

 

Pentru a incepe o afacere “clasica” ar trebui sa te ocupi de o multime de aspecte: ideea de afacere, gama de produse, spatiu comercial, website, forma juridica, angajati, contabilitate.... Si cate si mai cate.

 

In afacerea Life Care TOTUL ESTE PREGATIT!

Pentru ca tu sa ai succes rapid, fara riscuri si indiferent de experienta.

MOTIVATIA ta, plus disponibilitatea de a invata si a pune in practica cele pregatite reprezinta plusul tau de valoare!

 

Intelegerea corecta poate face diferenta!

E bine sa ne cunosti ca sa poti reprezenta in conditii de maxima eficienta brandul si afacerea Life Care!

 

Am pregatit 5 module video prin care vei invata practic despre 5 subiecte importante. Vei avea acces la aceste module imediat ce esti inregistrat in sistem ca partner Life Care

 

1. Compania si produsele

2. Tu, in calitate de CLIENT, dar si PARTENER Life Care

3. CLENTUL (tau) si experienta lui alaturi de tine

4. indrumatorul (Sponsorul) si Liderii tai si ROLUL lor in ajutorul tau

5. Sistemul de lucru si instrumentele pe care ti le punem la dispozitie

 

Pe baza acestora si impreuna cu INDRUMATORUL tau iti vei putea face un plan concret pentru a-ti atinge obiectivele. El este omul care se bucura cel mai mult cand tu reusesti! Permite-I sa te ajute si sa te consilieze.

 

In plus, ai acces la zone de consiliere pe care le-am setat pentru tine:

 

Servicii pentru clientii : in cazul in care ai intrebari legate de inscriere, reactivare, afacere sau daca doresti mai multe informatiii despre produse, personalul nostru de la Serviciul pentru clientii este pregatit sa te ajute

office@life-care.com.

 

Network support : Departamentul nostru te sustiine in promovarea produselor noastre punandu-tii la dispozitiie informatiii prin intermediul DVD-urilor, site-urilor, revistelor şi broşurilor pentru promovarea afacerii.

networksupport@life-care.com

 

Gestionarea comenzilor si a campaniilor : Concentreaza-te pe promovarea produselor si construirea unei echipe de vanzari, iar noi ne ocupam cu activitătiile aditiionale: procesarea comenzilor, gestionarea conturilor pentru clientii si a istoricului comenzilor, livrarea produselor pe care le-ai comandat.

 

Instruire : Gratuita si usor de utilizat online, instruire video şi instruire desfăşurata de traineri, sunt doar cateva dintre modurile in care impartasim cunostintiele de care dispunem pentru dezvoltarea unei afaceri independente de succes.

 

Cu Life Care nu esti niciodata singur in afacere.

 

Incepe calatoria spre fericire si succes!