Program DIRECTOR Plus Life Care Castiga peste 30.000 lei in primul an, in timp ce indrumi o echipa si dezvolti o afacere independenta! Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 

Program DIRECTOR Plus Life Care

 

Vrei sa castigi in primul an peste 30.000 lei, in timp ce indrumi o echipa si dezvolti o afacere independenta!

Fa-o ca ANTREPRENOR Life Care!

 

 

Incepe sa castigi ca Director Executiv ( primul prag al Antreprenoriatului Life Care)!

Cum castigi?

-10.000 lei ajungand in 6 luni Director Executiv

-Peste 8000 de lei mentinand inca 3 luni calificarea de Director Executiv

-Peste 12.000 de lei devenind Director Executiv stabil ( cu 6.000 PVA in Grupul Personal )

 

 

Beneficiile tale ca Director Executiv, primul prag al Antreprenoriatului Life Care:

 

-Ai propria afacere profitabila si nu esti niciodata singur

-Tu esti cel care conduce, iar noi iti vom fi alaturi din start de fiecare data cand ai nevoie

-Te ajutam sa-ti pui afacerea pe picioare si sa o dezvolti pas cu pas

-Te sustinem in permanenta cu premii de atingere, mentinere si sustenabilitate!


Venituri cumulate in lunile 1 -6:
ATINGE nivelul de Director Executiv în 6 luni si sa castigi
10.000 lei *!

- 3500 lei bonus retea
- 3500 lei bonus de crestere
- 1000 lei Bonus start rapid in 3 luni
- 2000 lei Bonus start rapid în 6 luni

 

Venituri cumulate în lunile 7-9:

MENTINE  3 luni nivelul de Director Executiv si CASTIGI peste 8.000 lei *!

- 2700 lei/luna bonus de retea x 3 luni
+ PREMIU: un weekend de rasfat de 2 persoane la un hotel de 4* din Mamaia/Sinaia

 

Venituri cumulate în lunile 10-12:
SUSTINE lunar nivelul de Director Executiv (acumuleaza min 6000 de PVA în Grupul Personal)** si castigi peste
12.000 lei *

3650 lei bonus retea
450 lei bonus lunar de sustenabilitate**

Inscrie-te GRATUIT in Program DIRECTOR Plus Life Care!

       Incepe chiar ACUM afacerea ta profitabila! Fii un Antreprenor Life Care!

Pentru mai multe detalii ia legatura cu persoana care ?i-a recomandat acest program!

*Veniturile sunt calculate prin simulare la minim 6000 PVA-uri, cu cel putin 6 Parteneri directi si niciunul nu depaseste 25% din volumul de PVA-uri acumulate.

**Bonusul lunar se acorda pentru un volum de PVA in Grupul Personal cumulat cuprins intre 6000 - 8999 PVA

***Bonusul lunar de sustenabilitate se acorda pentru nivelurile de Director Executiv si Silver Director, daca în ultimele 24 luni nu ai acumulat mai mult de 6.000 PVA (Grup Independent + Grup Personal)

 In conditia desprinderii unui Grup Personal de catre un Silver, se considera PVA-urile Grupului Independent (desprins) ca facand in continuare parte din Grupul Personal al Silver Directorului (in luna desprinderii si in luna imediat urmatoare desprinderii).

 

 

 

  Campania de crestere viitori lideri - PROGRAM DIRECTOR Plus (lunile 1-6)

 

 

 

Cui se adreseaza?

Tuturor Partenerilor Life Care cu o calificare maxima atinsa in ultimele 6 luni (anterioare lunii de start campanie) de Director, cu maxim 3499 PVA-uri in total (pva-uri personale + pva-uri Grup Personal).

 

Care este perioada de inscriere in Program?

1 august – 31 decembrie 2017

 

Cum te poti inscrie?

Ia legatura cu cel care ti-a prezentat acest Program si asigura-te ca Liderul/Diamantul tau stie ca vrei sa te inscrii in acest Program si fa asta cel mai tarziu in data de 27 a lunii actuale pentru luna de start imediat urmatoare.

 

Care sunt conditiile simultane de calificare pentru dublare comision?

•Realizarea volumelor de PVA in GP* si NP in GP**;

•Comision activ lunar (comanda personala de minim 25 PVA).

 

Atinge, incepand cu luna de start a Programului unul din nivelurile din grila de mai jos (volumul de PVA-uri si Noi Parteneri in GP) si primesti DUBLAREA COMISIONULUI de retea obtinut in luna.

 

  Nivel

PVA GP (minim)

Nr. Parteneri noi in GP (minim)

Dublare comision de retea acumulat in luna calificarii

1

400

1

 

Comision facturabil, conventie civila dupa 3 luni sau in produse

2

700

4

3

1100

7

4

1800

13

5

2800

17

6

4500

17

 

 

* PVA GP = Volumul de PVA-uri generat de GP, inclusiv PVA personal

** NP in GP= Noi Parteneri directi si Noii Parteneri din Grupul Personal

 

 

 Care e primul nivel pentru care primesti dublarea bonusului?

• nivel 1 (400 PVA si 1 NP in GP):

daca in una din ultimele 6 luni (inainte de luna de start Program) ai avut un volum lunar de cel mult 299 PVA-uri in GP, inclusiv PVA personal

 

• nivel 2 (700 PVA si 4 NP in GP):

daca in una din ultimele 6 luni (inainte de luna de start Program) ai avut un volum lunar intre 300 – 599 PVA-uri in GP, inclusiv PVA personal

 

•nivel 3 (1100 PVA si 7 NP in GP):

daca in una din ultimele 6 luni (inainte de luna de start Program) ai avut un volum lunar intre 600 – 999 PVA-uri in GP, inclusiv PVA personal

 

 

•nivel 4 (1.800 PVA si 13 NP in GP):

daca in una din ultimele 6 luni (inainte de luna de start Program) ai avut un volum lunar intre 1000 – 1599 PVA-uri in GP, inclusiv PVA personal

 

 

•nivel 5 (2.800 PVA si 17 NP in GP):

daca in una din ultimele 6 luni (inainte de luna de start Program) ai avut un volum lunar intre 1.600 – 2.499 PVA-uri in GP, inclusiv PVA personal

 

 

•nivel 6 (4.500 PVA-uri si 17 NP in GP):

daca in una din ultimele 6 luni (inainte de luna de start Program) ai avut un volum lunar intre 2.500 – 3.499 PVA-uri in GP, inclusiv PVA personal

 

Precizari:

•Comisionul se poate aloca in produse, facturabil sau conventie civila la 3 luni. Pentru a beneficia de conventie civila comisionul se acorda de la un minim 300 lei comision brut acumulat, o data la 3 luni.

•Primul nivel de dublare comision nu se modifica pana la atingerea lui, in timpul maxim de parcurgere a intregii campanii.

•In situatia depasirii a doua sau sau a mai multor niveluri in aceeasi luna se va acorda un singur comision de dublare, respectiv vei primi dublarea bonusului obtinut in luna. Comisionele de dublare nu se cumuleaza.

•Campania nu este conditionata de procentul de retur, nu consideram retur refacerea unei comenzi care nu a plecat din companie, insa platim bonusururile dupa prelucrarea retururilor, in ziua de 20 a fiecarei luni.

•Consideram NP o persoana ce plaseaza prima comanda de minim 120 lei.

•Pentru o persoana noua sau aflata la nivel de maxim 10% in ultimele 6 luni inainte de inceperea campaniei, timpul maxim de parcurgere a intregii campanii este de 12 luni, iar pentru persoanele aflate la nivel minim de 12% timpul maxim de parcurgere a campaniei este de 6 luni.

Pentru a incuraja Partenerii sa faca performanta in cadrul Programului, acordam:

 

>> un bonus suplimentar 1.000 lei – bonus START RAPID 90 zile, daca ajungi la nivelul 4 (1.800 PVA si 13 NP) in maxim 3 luni calendaristice

>> un bonus suplimentar de 2.000 lei – bonus Director Executiv in 180 zile, daca ajungi la nivelul 6 (4.500 PVA si 17 NP) in maxim 6 luni calendaristice  

Aceste doua bonusuri se pot cumula.

 

Sunt eligibili pentru bonusurile de START RAPID:

-  Partenerii Noi (inregistrati de maxim 2 Luni in Life Care, inainte de startarea programului), fara niciun fel de conditie de calificare - conditie valabila pe toate tarile.

 

-  Partenerii inregistrati de mai mult de 2 luni in Life Care inainte de startarea programului, care indeplinesc conditiile, cu conditia sa sa nu fi fost > decat 7% in ultimele 6 luni inainte de startare program.

 

Daca avem o situatie cu 2 parteneri din acelasi GP, inscrisi in Program, care ating nivelurile de performanta 4 si/sau 6 din Program in 3 luni/6 luni, platim un singur bonus de START RAPID, in functie de performanta realizata de cei 2 - conditie valabila pe toate tarile.

 

In acest mod, pentru o persoana noua care parcurge programul in 6 luni, castigurile medii la nivel de companie, sunt in cuantum total de 10.000 lei

>> aproximativ 3.500 lei din calcul retea

>> dublarea de bonus de aceeasi suma, 3.500 lei

>> supliment de viteza (maxim 3 luni calendaristice) 1.000 lei

>> supliment de viteza (maxim 6 luni calendaristice) 2.000 lei

 

TOTAL = 10. 000 lei

 

Exemplu: o persoana care are 650 PVA (inclusiv personale)  si 3 NP nu poate fi platita pentru primul nivel pentru care s-ar califica, pentru ca ar trebui numai 50 PVA suplimentar. Astfel ea va fi platita prima data cand atinge nivelul 3 (1.100 PVA (in GP+personale) si 7 NP).

 

Intrebari si raspunsuri

Intrebare: Ce facem cu partenerii care sunt inscrisi in campanie inainte de luna aprilie, le luam in calcul PVA-urile personale de la 01 aprilie?

Raspuns: Daca esti deja inscris in campanie ti se iau si tie in calcul pva-urile personale incepand cu 01 aprilie, nu se calculeaza retroactiv.

 

Intrebare: Un Partener Life Care inscris in dublare (Consilier sau Distribuitor calificat sau nu) poate alege lunar daca vrea dublare sau 30% discount? Daca da, cum, pana cand si pe cine anunta?

Raspuns: Un Partener Life Care inscris in campania de dublare bonus poate alege odata la 3 luni intre cele 2 campanii: dublare de bonus (Director Plus) si 30% discount (Recomand Profesionist) daca anunta decizia finala in ultimele 2 zile lucratoare din luna anterioara pentru luna urmatoare, cu precizarea ca:

>> daca este Distribuitor sau Consilier calificat in luna si nu anunta in ultimele 2 zile lucratoare ale lunii curente, intentia de a intra in campania de dublare de bonus va beneficia automat in luna urmatoare de discount-ul de 30%.

>> Anuntul se va face catre adresa de mail networksupport@life-care.com, cu Diamantul in cc, in timp util (ultimele 2 zile lucratoare din luna)

 

Intrebare: Care e regula? daca nu reusesc prima data in Campania de dublare bonus, cand si in ce conditii pot sa incerc a doua oara?

Raspuns: Orice Partener Life Care mai are dreptul la o singura incercare dupa:

>> 1 an si jumatate de la data inscrierii initiale in caampanie pentru o persoana noua sau aflata la nivel de maxim 10% in ultimele 6 luni inainte de inceperea campaniei

>> 1 an de la data inscrierii in campanie pentru persoanele aflate la nivel minim de 12% in ultimele 6 luni inainte de inceperea campaniei

Daca se doreste reintrarea in program mai devreme de 1 an, in caz de calificare, Partenerului nu i se va dubla bonusul de retea ci i se va acorda  50% din acesta.

 

Intrebare: Ce facem cu Partenerii (Consilier sau Distribuitor calificat sau nu) care au mai putin de 3 luni pana la finalizarea campaniei de dublare si doresc sa li se ia in calcul si PVA-urile personale pana la finalizarea campaniei? Cand si in ce conditii pot reveni la discount-ul de 30%?

Raspuns: Un Partener (Consilier sau Distribuitor calificat sau nu) care are mai putin de 3 luni pana la finalizarea campaniei de dublare si a optat pentru PVA-urile personale in defavoarea discount-ului poate reveni la discount-ul de 30%:

•  In luna imediat urmatoare incheierii Campaniei de dublare, in conditiile plasarii unei comenzi de minim 1600 lei (pret de Partener)

•  In cea de-a doua luna urmatoare incheierii Campaniei de dublare, in conditiile in care in luna precedenta a plasat comenzi cumulate in valoare de minim 1250 lei (pret de Partener)

 

O data cu renuntarea la discountul de 30% Consilierul sau Distribuitorul calificat renunta si la beneficiile conexe (promotiile speciale).

Pentru comenzile in care Consilierul sau Distribuitorul calificat a beneficiat de 30% DISCOUNT nu primeste bonusul de volum de 5% (Programul Recomand).

 

Compania isi rezerva dreptul de a modifica sau inceta Campania pentru unul sau mai multi parteneri, prin evaluarea campaniei si a comportamentului sau etic. Conditiile campaniei vor fi publicate pe www.life-care.com la sectiunea Campanii in derulare.