Nota de informare privind protectia datelor personale Scopul colectarii datelor este: comert de tip multi level marketing, reclama, marketing si publicitate. Life Care
  • Nu aveti nici un produs adaugat in cos
Aveti nevoie de ajutor?
 

Protectia Datelor Personale

 

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Life Care Corp S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

 

Scopul colectarii datelor dumneavoastra cu caracter personal este, dupa caz:

•Inregistrarea dumneavoastra in reteaua de parteneri Life Care, specifica vanzarilor de tip multilevel marketing, prin atribuirea unui cod unic de identificare; executarea  contractului de colaborare incheiat de dumneavoastra, in calitate de Partener Life Care, cu societatea, calcularea si achitarea de catre Life Care a comisionului dumneavoastra, conform prevederilor contractuale si comunicarea in cursul executarii contractului;

•Cumpararea produselor comercializate de catre Life Care Corp, in sistem MLM si/sau prin comert on-line cu livrarea produselor la adresa indicata, conform comenzii;

•Beneficiul actiunilor de marketing direct desfasurate de catre Life Care Corp, respectiv informarea dumneavoastra, prin sms, e-mail si/sau telefonic cu privire la promotiile si campaniile desfasurate de catre Life Care, produsele noi;

•Profilarea consumului dumneavoastra; analiza preferintelor dumneavoastra personale, a comportamentelor si a intereselor dumneavoastra, pentru a putea obtine produsele vizate sau oferta specifica de la Life Care;

•Trimiterea de newslettere, invitatii la evenimente;   

•Desfasurarea de activitati cu caracter comercial de catre Life Care;

•Gestionarea oportunitatilor de vanzare pentru Life Care Corp.

 

Datele pe care le furnizati , respectiv nume, prenume, data nasterii, adresa – tara, localitate, judet/sector, strada, numar, bloc, scara, apartament, - adresa de e-mail, telefon fix/telefon mobil, categoria profesionala, functia si societatea, CNP (cod numeric personal), serie si numar carte de identitate, data emiterii, sunt utilizate de catre operatorul Life Care in scopurile mai sus precizate, fie pentru a ajuta la livrarea coletului cu produsele comandate, fie pentru a va putea indruma spre produse corespunzatoare cu nevoile dumneavoastra daca v-ati abonat la newsletter, fie pentru a vi se atribui un cod unic de identificare in cadrul sistemului nostru (de tip multilevel marketing), dupa cum optati pentru inscriere in calitate de Client sau Partener. in cazul optiunii pentru una din cele doua categorii precizate anterior, nefurnizarea CNP-ului si a seriei si numarului de buletin/carte de identitate conduce la imposibilitatea alocarii unui numar unic de inregistrare, astfel ca nu veti putea avea acces la beneficiile aferente acestor optiuni (promotii specifice etc). in cazul in care optati pentru inregistrarea ca si Client Ocazional, precizam ca CNP-ul, seria si numarul de buletin/carte de identitate nu e necesar a fi furnizate.

 

Datele cu caracter personal colectate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii din departamentele specializate ale societatii sau reprezentantii autorizati ai operatorului si dupa caz, Fundatia “Life Care”; furnizorilor de servicii cu care colaborareaza operatorul in scopurile mai sus precizate (prestatori de servicii de curierat in vederea expedierii produselor - nume, prenume, adresa, numar de telefon -, procesatorului de plati, platforma de trimitere emailuri), partenerilor din reteaua Life Care care au calitatea de sponsori in raport cu dumnevoastra, conform particularitatilor sistemului de vanzari de tip multilevel marketing (in cazul in care veti opta pentru calitatea de Partener Life Care), autoritatilor competente, conform celor autorizate de legile aplicabile. Operatorul si entitatile imputernicite de operator pentru prelucrarea datelor vor stabili garantii tehnologice, fizice, administrative si procedurale, toate conform standardelor acceptate in domeniu, pentru a proteja si pentru a asigura confidentialitatea, integritatea si accesibilitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal prelucrate; vor preveni utilizarea sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal sau vor preveni incalcarea securitatii datelor cu caracter personal (incident de securitate), in conformitate cu instructiunile, politicile si legile aplicabile in ceea ce priveste compania Life Care Corp.

 

Daca doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de S.C. Life Care Corp S.R.L. abonati-va la newsletterele Life Care, accesand prima pagina a website-ului www.life-care.com .

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor - in masura in care, pe durata prelucrarii, veti furniza orice consimtamant legat de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, acolo unde este cerut si necesar, aveti dreptul de a va retrage consimtamantul oricand, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate inainte de retragerea acestuia -  dreptul de a depune  o plangere in fata autoritatii nationale de supraveghere, dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale bazate exclusiv pe prelucrarea automata, si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Life Care Corp SRL, DN 59, km 8+550, stanga, Chisoda, judetul Timis, Receptie, telefon +40 256 274 039, sau prin e-mail, la adresa: dataprotection@life-care.com .

 

Datele dumneavoastra vor fi utilizate numai in Romania si pe teritoriul Uniunii Europene. In cazul in care prelucrarea datelor cu caracter personal include transferul in afara Uniunii Europene (UE), transferul se va baza pe clauze contractuale standard aprobate UE, asigurand astfel un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal, conform celor impuse de legile aplicabile privind protectia datelor.

 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 respectiv Directiva 95/46/EC, S.C. Life Care Corp S.R.L. este inregistrata la ANSPDCP sub numarul 10179/200.

Nr. inregistrare marca (OSIM - Oficiul de stat pentru inventii si marci): 137048

 

NOTA!

Daca doriti sa ramaneti in continuare inregistrat in baza de date in calitate de Client sau Partener Life Care pentru a putea achizitiona produse cu livrare la adresa indicata de dumneavoastra, sa primiti informatii prin marketing direct (promotii, campanii, produse noi, etc.) sau sa beneficiati de drepturile de retea rezultate din colaborarea cu societatea noastra (exclusiv in calitate de Partener), chiar si dupa data de 25 mai, , va rugam sa faceti click si sa bifati sectiunea „Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform GDPR”. Aceasta sectiune se regaseste la finalizarea formularului de inscriere, respectiv la finalizarea fiecarei comenzi.

Prin exprimarea acordului inseamna ca, in mod expres si neechivoc, ati agreat ca Life Care Corp si dupa caz Fundatia Life Care, sa prelucreze in scopul executarii contractului de colaborare specific comertului de tip multilevel marketing (MLM) si al inscrierii dumneavoastra in reteua de parteneri Life Care prin atribuirea unui cod unic de identificare, in scopul vanzarii si livrarii catre dumneavoastra a produselor comercializate on-line si in sistem MLM,  pentru actiuni de marketing direct, inclusiv prin mijloace automate si pentru crearea de profiluri, datele dumneavoastra cu caracter personal: nume, prenume, data nasterii, adresa – tara, localitate, judet/sector, strada, numar, bloc, scara, apartament, - adresa de e-mail, telefon fix/telefon mobil, categoria profesionala, CNP (cod numeric personal), serie si numar carte de identitate, data emiterii.

 

Va rugam sa va actualizati acordul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal.

Imi exprim in mod voluntar acordul privind prelucrarea datelor mele cu caracter personal, furnizate societatii Life Care Corp , definita ca operator in cele ce urmeaza, cu privire la urmatoarele categorii de date : nume, prenume, data nasterii, adresa – tara, localitate, judet/sector, strada, numar, bloc, scara, apartament, - adresa de e-mail, telefon fix/telefon mobil, categoria profesionala, functia si societatea, CNP (cod numeric personal), serie si numar carte de identitate, data emiterii, si, de asemenea, cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal colectate pentru si in legatura cu urmatoarele scopuri:

•Cumpararea produselor comercializate de catre Life Care Corp, in sistem MLM si/sau prin comert on -line cu livrarea produselor la adresa indicata, conform comenzii;

•Inregistrarea mea in baza de date cuprinzand clientii si partenerii Life Care, specifica vanzarilor de tip multilevel marketing, prin atribuirea unui cod unic de inregistrare;

•Beneficierea de actiunile de marketing direct desfasurate de catre Life Care Corp, respectiv informarea mea prin sms, e-mail si/sau telefonic cu privire la promotiile si campaniile desfasurate de catre operator, produsele noi si/sau profilarea consumului meu;

•Executarea contractului de colaborare  cu operatorul, calcularea si achitarea de catre Life Care a comisionului meu, conform prevederilor contractuale si comunicarea in cursul executarii contractului;

•Analiza preferintelor mele personale, a comportamentului meu de cumparare si a intereselor mele, pentru a putea obtine produsele vizate sau oferta personalizata de la Life Care Corp;

•Trimiterea de newslettere, invitatii la evenimente, conform optiunilor exprimate anterior;

•Desfasurarea de activitati cu caracter comercial de catre Life Care Corp;

•Gestionarea oportunitatilor de vanzare pentru Life Care Corp.

Prin prezenta declar in mod expres ca sunt de acord cu filmarea/inregistrarea si efectuarea unor fotografii cu ocazia si in timpul desfasurarii evenimentelor organizate de catre Compania Life Care (Gala nationala, Seminarii, Traninguri de produs, etc.) si ca accept in mod expres, cu titlu gratuit, utilizarea acestor materiale ( inregistrari audio/video, fotografii) de catre societatea Life Care, nelimitat in spatiu si timp, in modalitatile pe care aceasta le decide, in scopul promovarii produselor si oportunitatii de afacere Life Care, in activitati marketing si publicitate , si in orice alte scopuri adiacente activitatii Companiei.

 

Operatorul datelor cu caracter personal:

 

LIFE CARE CORP (mai multe detalii pe home page/pagina de start de pe site-ul www.life-care.com care contine descrierea legala completa a companiei si adresa de contact) si dupa caz, Fundatia Life Care.

 

in cazul in care prelucrarea datelor cu caracter personal include transferul in afara Uniunii Europene (UE), transferul se bazeaza pe clauze contractuale standard aprobate UE, asigurand astfel un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal, conform celor impuse de legile aplicabile privind protectia datelor.

 

Operatorul si entitatile imputernicite de operator pentru prelucrarea datelor vor stabili garantii tehnologice, fizice, administrative si procedurale, toate conform standardelor acceptate in domeniu, pentru a proteja si pentru a asigura confidentialitatea, integritatea si accesibilitatea datelor mele cu caracter personal prelucrate; vor preveni utilizarea sau accesul neautorizat la datele mele cu caracter personal sau vor preveni incalcarea securitatii datelor cu caracter personal (incident de securitate), in conformitate cu instructiunile, politicile si legile aplicabile in ceea ce priveste compania Life Care Corp.

 

Destinatarii datelor cu caracter personal

Datele mele cu caracter personal vor fi puse la dispozitia urmatoarelor categorii de destinatari:

•angajatii din departamentele specializate ale societatii sau reprezentantii autorizati ai operatorului si ai entitatilor imputernicite de catre operator, conform celor enumerate mai sus;

•grupului de entitati partenere, numite mai sus, mai multe detalii pe site-ul www.life-care.com;

•partenerilor din reteaua Life Care care au calitatea de indrumatori in raport cu mine, conform particularitatilor sistemului de vanzari de tip multilevel marketing, respectiv persoana/ persoanele care mi-au prezentat afacerea Life Care si/ sau care ma vor asista permanent in activitate, pe perioada de derulare a contractului de colaborare;

•autoritatilor competente, conform celor autorizate de legile aplicabile.

 

Perioada in care se vor prelucra datele mele cu caracter personal:

Datele se vor prelucra pana la revocarea acordului sau cat timp este necesar in ceea ce priveste scopurile descrise mai sus, insa nu mai mult de perioada de valabilitate a contractului de colaborare + 5 ani (perioada de arhivare a contractului). Dupa ce expira perioada indicata, datele mele cu caracter personal vor fi sterse.

Acordul meu este exprimat voluntar, in vederea prelucrarii datelor mele cu caracter personal, necesare pentru a indeplini scopurile descrise mai sus. in cazul in care nu sunt de acord sau daca transmit ulterior o solicitare de rectificare sau de stergere a datelor mele si imi retrag consimtamantul, aceasta inseamna ca nu voi mai avea posibilitatea de a achizitiona produse si de a executa contractul de colaborare incheiat cu Life Care.

 

in acest caz contractul inceteaza de drept incepand cu data solicitarii de stergere a datelor mele cu caracter personal, ceea ce presupune ca nu voi mai putea achizitiona produse Life Care si nu voi mai beneficia de activitati de marketing, promotionale, respectiv nu voi mai primi sms-uri, emailuri si/sau newslettere informative sau oferte de la Life Care.

Confirm ca, in calitate de persoana vizata, am dreptul de a solicita de la operatori accesul la datele mele cu caracter personal si rectificarea sau stergerea acestora sau o limitare a prelucrarii sau privind obiectul prelucrarii, precum si dreptul la transferabilitatea datelor conform legilor in vigoare, dreptul de a-mi retrage consimtamantul in orice moment, dreptul de a obtine o copie dupa date.

Pot beneficia de toate drepturile descrise in acest paragraf prin transmiterea unei solicitari pe e-mail catre operatorul de date la adresa dataprotection@life-care.com .

 

Cunosc faptul ca datele mele cu caracter personal asociate scopurilor descrise mai sus (preferinte, comportament de cumparare si optiunile privind continutul activitatilor de comert si marketing) pot fi utilizate ca baza pentru decizii automatizate, care conduc catre identificarea unor oportunitati de vanzari in cadrul societatii Life Care Corp.

De asemenea, am dreptul de a inainta o plangere catre autoritatea de supraveghere a protectiei datelor, in cazul in care consider ca prelucrarea datelor mele cu caracter personal incalca legile aplicabile.