Life Care termékek értéke Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Care termékek értéke

A Life Care portfólióban szereplo termékek prémium termékek, amiket a világ legfontosabb BIO kozmetikum, étrend kiegészíto és mosó- és tisztítószer gyártói fejlesztettek ki. Minoségük független szervek által nemzetközileg elismert bizonyítványok támasztják alá, mint a BDIH vagy ECOCERT és az Egészségügyi Minisztérium Romániában.
A BDIH szabvány meghatározza, hogy melyek azok a termékek, amik az összetevoket alkothatják, milyen tartósító anyagokat alkalmazhatnak és biztosítják, hogy a terméket nem tesztelték állatokon. Elvek, amelyek a BDIH koncepciót formálják az “ ellenorzött természetes kozmetikumok” -at illetoen, a következok: a természet óvása - az elsodleges használt nyersanyagok kitermelésekor a természetet kevésbé kell felbolygatni, figyelembe véve az állatok védelmét. Tilos a növények vagy állatok örökletes tulajdonságának genetikai manipulálása vagy beavatkozása; késztermékek alapanyagainak óvatos megmunkálása, kémiai rakciók feltételezésének elkerülésével.
A csomagolásnak gazdaságosnak kell lennie és tartsa tiszteletbe a környezetet; az ellenorzött természetes kozmetikumok nem tartalmazhatnak szintetikus anyagokat, potenciálisan csökkentett allergén anyagokat viszont tartalmazhatnak. Az ECOCERT öko termékeket ellenorzo és minosíto nemzetközi szervezete, amely európai, hazai és a nemzetközi hatályban lévo jogszabályokkal ellenorzi az öko termékek megfeleloségét. Az ECOCERT minosítésu termékek nem tartalmaznak: ásványi olajokat, szilikont, emulgeálószert, mint a PEG, Parabeni, szintetikus illatanyagokat vagy oldószereket, mint a Propylene Glycol.
Life Care termékek összes összetevoi gondosan kiválogatott és feldolgozott anyagok annak érdekében, hogy a szervezetre való értékük maximális legyen. A Life Care termékek, legyenek azok természetesek, összetevoi tartamazzanak szerves anyagokat vagy hogy 100%-ban BIO termékek, az egészséges alternatívát jelentik a szervezet karbantartására és óvására, allergiás vagy érzékeny embereknek is bátran ajánlott termékek.