Mit jelent BIO? Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Mit jelent BIO?

BIO módon élni azt jelenti, hogy kiiktatunk minden mersterséges, kémiai vagy feldolgozott anyagot a környezetünkbol. Egy szerves életmód a természetes választás arra, hogy mi, akik szeretjük az életet és a leheto legegészségesebben szeretnénk élni, mentalitásokat és szokásokat változtatunk meg úgy, hogy az emberek egyre inkább tudatosak legyenek döntéseiket illetoen.
Elhatároztuk, hogy egy határozott NEM-et mondunk a vegyszerekre, mert a családok és gyerekeink egészségére gondolunk, mert rájöttünk a rosszra, amit a természetnek okozunk, és mert tudatosult bennünk a dolgok ritmusa, ami negatívan hat az általános közérzetünkre.
A BIO a fogyasztandó termékek összetevoinek származásával kezdodik.
A BIO mezogazdaságban nem használnak növényvédoszereket, mutrágyát és egyéb vegyi anyagot, amelyek felszívódnak és oly mértékben szennyezoek, mint a gyári hulladékok. Az öko-gazdálkodás célja, hogy támogassa és óvja az ökosztisztémákat és a bio-változatosságokat.
A BIO élet azt jelenti, hogy minden étel, kozmetikum vagy tisztítószer a természettel és szervezetünkkel összhangban van, és nem tartalmaz vegyi anyagokat.
A szerves élelmiszereknek nagyobb a tápanyag-értékük, mint a hagyományos élelmiszereké, sokkal finomabbak és laktatóbbak.
A BIO mosószerek természetes anyagokból vannak eloállítva, nem ártalmasak a környezetre vagy a borünkre, nem okoznak allergiát vagy irritációt. A borre, ami a szervezet legnagyobb szerve, közvetlen módon hatnak a használt kozmetikumok, képes arra, hogy felszívjon mindent, amivel érintkezik. Az az anyag, ami a borre kenve sokáig ott marad, felszívódik a faggyúmirigyekbe és a hajhagymákba, és majd a vérkeringésbe. Így, bármilyen anyag a krémekben, folyadékokban, gélekben, olajokban, stb., amiket használunk a vérbe juthat, majd a szervekbe.
A BIO-szerves kozmetikumokat csakis olyan összetevokbol nyernek, amelyek természetes állapotban vannak, nem tartalmaznak tartósítószert, színezéket és egyéb mérgezo anyagot. A hagyományos kozmetikumokkal szemben, szigorú szabályok szerint gyártják, külömben a gyártó nem kapná meg a szerves minosítést.
A BIO-szerves termékek nem csak az emberre vannak jótékony hatással, de a természetre is, a szerves kozmetikum gyártók megpróbálnak minél kevesebb csomagoló anyagot használni, amelyek bilógiailag lebonthatók.
Egy BIO életmód szerves termékek használtatá jelenti az élet minden terén, amit a Life Care minden partnere számára elérhetové tesz.

Mindezen okok miatt, BIO a helyes választás!