Kräuter® Ördögcsáklya® kapszulák - Termék kód :4101, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Kräuter® Ördögcsáklya® kapszulák - Termék kód :4101

Kräuter® Ördögcsáklya® kapszulák

komplex összetételű termék

belsőleg hat

enyhíti az izomfájdalmat és az ízületi gyulladást

fokozza a gyulladácsökkentő gél hatását

lazítja az izmokat és az ízületeket

Katalógus Ár
2490.00 HUF
Következő értéktől leárazva
2990.00 HUF
Nettó mennyiség:
15.75 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

50% KEDVEZMÉNY a második termék

Bemutatás

Különleges és válogatott összetevőkből álló táplálékkiegészítő. Az ördögcsáklya, a macskakarom, a kurkuma, a BIO gyömbérkivonat és szelén, együttesen fejti ki hatását külsőleg és belsőleg az Ördögcsáklya® gyulladáscsökkentő géllel. Enyhülést hoz az ízületi, illetve izomgyulladásra. Az Ördögcsáklya kapszula gyorsan hoz enyhülést belsőleg az ízületi és izomgyulladás okozta fájdalmakra. Fokozza és kiegészíti a Kräuter® Ördögcsáklya® gél hatását. A fájdalom gyökerénél fejti ki hatását.

Elonyök és hatások

Ördögcsáklya: évszázadok óta ismert, gyulladáscsökkentőként és fájdalomcsillapítóként alkalmazott gyógynövény, amely ízületi gyulladás, artrózis, csípőartrózis és spondylosis kezelésére is tökéletes megoldás.
Macskakarom: ez a gyógynövény mindig is az köszvény elleni harcban jeleskedett. Évszázadok óta ezen gyulladások megnyugtatatására használják.
BIO gyömbér – nagyon hasznos, és sokszínű gyógynövény, amelynek gyulladáscsökkentő, és méregtelenítő hatása kiemelkedő.

Használati utasitás

Adagolási javaslat: az első 15 napban 1-2 kapszula naponta, a Kräuter® Ördögcsáklya® gyulladáscsökkentő gél napi használata mellett. A következő 15 napban, pedig csak a gélt használjuk. A legjobb eredmény elérése érdekében a kúrát 3 hónapig folytassuk.

Összetevok

Egy doboz 30 kapszulát tartalmaz. Egy kapszula hatóanyag-tartalma: -200 mg ördögkarom* -, -150 mg macskakarom*, 50 mg kurkuma* , 30 mg BIO gyömbérkivonat*, 25 µg szelénium - (50% RDA). További összetevők: zselatin kapszula q.s. – RDA - javasolt napi bevitel, * - RDA nincs megállapítva. Eltérés az összetételben +/- 10 %.

További információk

OGYÉI Nyilvántartási szám: 22300/2019

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  NAGY DÓRA  rá 27.02.2019
    • 1 hét szedés után a hónapok óta tartó hátfájásom elkezdett enyhülni. 1 doboz beszedése után a fájdalom teljesen elmúlt. Csak ajánlani tudom.
    • 2. A véleményt hozzáadta:  DUFKÁNÉ VINCZE MÁRIA  rá 30.07.2018
    • Fogfájás, foginygyulladás, foghúzás utáni gyulladás kezelésére kiválóan alkalmas napi 2 kapszula bevétele esetén. Még a gyomromat is kíméli.