Life Impulse® ActiveSalicin, promóciós kiadás - 20 kapszula - Termék kód :70420, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® ActiveSalicin, promóciós kiadás - 20 kapszula - Termék kód :70420

Life Impulse® ActiveSalicin, promóciós kiadás - 20 kapszula
Life Impulse® ActiveSalicin, promóciós kiadás - 20 kapszula - Kód 70420 Life Care

természetes gyulladáscsökkentő

csillapitja az izomfájdalmakat és csökkenti a gyulladást

kezeli a megfázás és influenza tüneteit

Katalógus Ár
2390.00 HUF
Következő értéktől leárazva
2890.00 HUF
Nettó mennyiség:
8 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A gyulladás a szervezet válasza egy „agresszióra”. Számos oka lehet. Például allergia, izomtrauma vagy ízületi bántalom is okozhatja.
A Life Impulse® ActiveSalicin természetes termék mely a szervezet megfelelő működését biztositja. A természetes összetevők mint a fehérfűz és az indiai tömjén helyileg hatnak és az izületekben jelentkező kényelmetlen jelenségeket megelőzi. A szalicin, a fehér fűz aktiv anyaga, hozzájárul az izületek jól működéséhez, tonizáló és növeli a szövetek regenerálódásának képességét.

Elonyök és hatások

Life Impulse® ActiveSalicin gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatásának köszönhetően legyőzi a fejfájást, a megfázást és az influenzat, az izomlázt, a reumás megbetegedéseket és segit a gyulladások csökkentésében.

Használati utasitás

1-2 kapszula / nap. 16 évtől ajánlott. Ne haladja meg a napi ajánlott adagot. Fénytől távol tárolandó, hűvös száraz helyen. A megszokott diéta nem helyettesithető evvel az étrendkiegészitővel. Fogyasszuk a tartályon jelzett, ajánlott időpontig. Az étrendkiegészitőt ne hagyjuk gyermekek keze ügyébe.

Összetevok

20 kapszulát tartalmazó doboz. Összetevők/ kapszula: Omega 3 és Omega 6 –100 mg*, Fehér fűz kéreg kivonat (Salix alba) 100 mg*; Kurkuma kivonat (Curcuma longa) 50 mg*; Indiai Tömjén kivonat (Boswellia serrata) 50 mg*; Macskakarom kivonat (Uncaria tomentosa) 50 mg* ; Magnézium citrát 50 mg -13% az NRV; Magnézium citrátot 10 mg -13% az NRV; Cink glükonát 5 mg - 50% az NRV; Szelénium 50 mcg - 91% az NRV. Más összetevők: átlátszó cellulóz kapszulák, Magnézium stearát. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011. * - az NRV nincs meghatározva. Eltérés az összetevőkben: +/-10 %.

További információk

MS/CRSPT engedély: Széria AB, Sz. 1693

Vélemény

Nincs egy vélemény sem hozzáadva. Adja hozzá Ön az elsot
Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.