Life Impulse® EchinaPlus – echinaceával, propolisszal és C- vitaminnal - Termék kód :856, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® EchinaPlus – echinaceával, propolisszal és C- vitaminnal - Termék kód :856

Life Impulse® EchinaPlus – echinaceával, propolisszal és C- vitaminnal

természetes megoldás megfázásnál

erősíti az immunrendszert

az egész család használhatja

azonnal hat

Katalógus Ár
2990.00 HUF
Nettó mennyiség:
50 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A Life Impulse® EchinaPlus – echinaceával, propolisszal és C- vitaminnal, az immunrendszer elsőszámú támogatója, a meghűlések természetes ellensége. A Life Impulse® EchinaPlus olyan táplálékkiegészítő, amely az echinacea, a propolisz és a csipkebogyóból kivont C-vitamin hármasának köszönhetően, szinergikus hatású. Természetes megoldás, amely segít a légzőszervek egészséges működésében. Emellett az immunrendszer optimális működésének támogatásáról is ismert. A termékben a már felsorolt összetevők mellett, egy nagyon különleges hatóanyag is megtalálható. A Larix fakéreg folyékony kivonata, a Larix laricina – (amerikai vörösfenyő). Ez egy olyan forradalmi kivonat, amely világszerte ismert és elismert az immunrendszer rendkívüli támogatójaként.

Elonyök és hatások

A Larix Laricina (amerikai vörösfenyő) Kanada és Amerika hegyvidékein őshonos. Már az őslakosok is használták különféle kisebb sebek, sérülések, vágások, valamint meghűlés, artritisz és különböző fájdalmak enyhítésére. Napjainkban a kivonat erőteljes hatását olyan vírusok, megfázások ellen hasznosítják, amelyek megboríthatják a szervezet egészséges működését.
Az echinacea különösen hatékony bronchitis, vírusos fertőzés, torokgyulladás esetén. A csipkebogyó természetes vitamin, amely megnöveli a vérerek ellenálló képességét. A propolisz természetes antibiotikum, amely megsokszorozza (40x) a szervezet fertőzések elleni védekezőképességét, ezzel hatékonyabb, mint bármilyen más összetevő.

Használati utasitás

Naponta 1-3 alkalommal 1 tasakkal fogyaszthatunk belőle. Öntsük egy tasak tartalmát 200 ml meleg vízbe, majd keverjük el és fogyasszuk el azonnal.
2 éves kor felett fogyasztható (1 tasak naponta) A termék akkor a leghatékonyabb, ha már a megfázás első tüneteinél alkalmazzuk.

Összetevok

10 tasak (50 g); 1 tasak tartalma: Izomalt (tömegnövelő szer), 100:1 arányú hidroalkoholos száraz kivonat a csipkebogyó (Rosa canina) terméséből, 50%-os 1000 mg-os C-vitamin ( 625% RDA), ResistAid™ 500 mg (Larch arabinogalactan / Larix laricina kéreg vizes kivonata / Larix occidentalis), 200 mg echinacea hidroalkoholos száraz kivonat (Echinacea purpurea), szódabikarbóna (savszabályozó), 50 mg propolisz száraz kivonat (gumiarábikus, cukor és szilícium-dioxid alapú), cinkglukonát, amely 7 mg cinket (70% RDA) tartalmaz, valamint erdei gyümölcs aromát, Stevia rebaudiana levelet összesen 85% stevioglikoziddal (természetes édesítőszer), kolloid szilícium-dioxid (sűrűsödésgátló szer).

Elvárások és tanácsok

VEGÁN
VEGETÁRIÁNUS
Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  ANTAL LAJOSNÉ ANNAMÁRIA  rá 13.05.2018
    • Ez nagyon jo termek en mar kiprobaltam probaljak meg mindenki mert jo nagyon.
    • 2. A véleményt hozzáadta:  NÉMETINÉ SZUNYOGH ANNAMÁRIA  rá 13.09.2017
    • Szuper ez a termék és tényleg hat.Lányomnak a vírus ellen is hatott és a náthára is nagyon jó.Nekem utána ki dugult az orrom és jobban lettem.Lerövidíti a nátha idő tartamát.Akrauter köptetővel együtt még jobb,mivel az a torok és nátha okozta szájpadlási fájdalmat azonnal elmulasztja.Édesanyámnak a a torok fájdalmát neki van mandulája elmulasztotta,1 tasak echinácia és a köptető 1 nap alatt.