Life Impulse® MagneBeHappy - Termék kód :1506, Life Care
  • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® MagneBeHappy - Termék kód :1506

Life Impulse® MagneBeHappy

fenntartja a fizikai és pszichikai egyensúlyt

segít a csontok növekedésében és fejlődésében

fenntartja a normális szívritmust

Katalógus Ár
2490.00 HUF
Nettó mennyiség:
15 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A magnézium kiválóan oldja a stresszt és a szorongást. Nélkülözhetetlen izomlazító, és a szívműködést is segíti. A kevés mozgásból, alvásból, rendszertelen táplálkozásból fakadó depressziós tüneteket is csökkenti. A B6-vitamin úgy viselkedik, mint egy erős antioxidáns, miközben a méreganyagok eltávolításában is támogatja a szervezetet. Segíti a magnézium felszívódását, és az idegkoordináló folyamatokban is szerepet játszik az agyban. Izomgörcsök, idegpályát érintő rendellenességek esetén is hatékony.

Elonyök és hatások

A termék alapját a magnézium és a B6-vitamin képezi, amelyek hatékony segítséget nyújtanak a stressz és fáradtság leküzdésében. Hozzájárulnak az új sejtek képződéséhez. Lazítják az izmokat. Kedvező hatással vannak a bőrre. A magnézium segít abban, hogy a kalcium a csontokba optimálisan felszívódjon. A táplálékkiegészítő fenntartja a fizikai és pszichikai egyensúlyt. Segít a csontok fejlődésében és növekedésében. Elősegíti az izmok és az idegrendszer működését. A szívritmusra is kedvező hatással van.

Használati utasitás

Használata: 15 éves kor felett, naponta 1-2 kapszula bevitele ajánlott.

Összetevok

A doboz 30 kapszulát tartalmaz. Egy kapszula hatóanyag-tartalma: 470 mg magnézium laktát -(125% RDA), 5 mg B6 vitamin - (357% RDA); További összetevők: kapszula q.s; – RDA - javasolt napi bevitel; Eltérés az összetételben: +/- 10 %.

További információk

Bejelentés hivatkozási száma MS/CRSPT: Sorozat: AB

Elvárások és tanácsok

Állati eredetű összetevők nélkül
Nem tesztelik állatokon

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
    • 1. A véleményt hozzáadta:  NYÁRINÉ MAGDI  rá 07.07.2018
    • Fél éve ismerkedtem meg a Life Care termékekkel, azóta több termék is a kedvencemmé vált, mert sokat segít, igy a Magne BeHappy is. Este későn sem tudtam elaludni, éjszaka sűrűn felébredtem nem tudtam visszaaludni. Ez azonban megváltozott, amióta szedem ezt a terméket. Este 18-19 órakor beveszem, 21 órakor már olyan álmos vagyok, rögtön elalszom és 7-8 órai alvás után kipihenten ébredek. Szeretettel ajánlom aki hasonló gondokkal küzd.