Life Impulse® NeuroBooster Komplexum - Termék kód :7046, Life Care
 • Egy termék sincs hozzáadva bevásárlókosarához
 
Ajánlatunk

Life Impulse® NeuroBooster Komplexum - Termék kód :7046

Life Impulse® NeuroBooster Komplexum
Life Impulse® NeuroBooster Komplexum - Kód 7046 Life Care

memória serkentése

stresszcsökkentés

az általános jó közérzet optimalizálása

támogatja a kognitív funkciókat

Katalógus Ár
4790.00 HUF
Következő értéktől leárazva
5990.00 HUF
Nettó mennyiség:
14.30 g
* Az ár HUF van kifejezve és ÁFÁT tartalmaz.

Bemutatás

A központi idegrendszert az agy és a gerincvelő alkotja, az idegsejteket pedig neuronnak nevezzük. Az agy egy hihetetlenül aktív szerv, és egyben a szervezet irányító központja. Ő szabályozza többek között a szervezet ezen funkcióit: a szívverést, a gondolatok és érzések generálását, az izommozgást.

Elonyök és hatások

A Life Impulse® NeuroBooster komplex egyedi formulája vitaminokat és 3 különleges összetevőt tartalmaz:
Gomb az összetevővel Brahmi (5:1 kivonat)– javítja a memóriát, fokozza a tanulási és koncentrációs képességet, táplálja az agy idegsejtjeit, harcol a mentális fáradtsággal és a stresszel szemben. Emellett antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, és a légzésfunkciókat is támogatja.
Gomb az összetevővel Gingko Biloba (5:1 kivonat) – a kivonat javítja az agyi érrendszer állapotát, az agy szintjén támogatja az energiacserét, és gátolja a vérlemezkék aktiváló tényezőjét, amely csökkentheti a vérrögök kialakulásának kockázatát.
Gomb a kémiai elemmel L-triptophan – egy olyan aminosav, amely bár ritkán található meg a mindennapi étrendünkben, valójában nagyon fontos szerepet tölt be, hiszen nélkülözhetetlen az anyagcsere folyamatában, és a szervezet számos fontos funkciójában. Biztosítja az idegrendszer normál működését, és jelentős hangulatjavító hatással is rendelkezik. Az L-triptophan hozzájárul a szerotonin termeléséhez, amely az agy egyik fontos neurotranszmittere. Egy olyan neuronális antioxidáns és érrendszeri „tonik”, amely csökkenti a stresszt és optimalizálja az általános közérzetet.

Használati utasitás

1 kapszula/ nap. Csak 18 éves kortól kezdődően ajánlott. Fénytől távol tárolandó, hűvös száraz helyen. A megszokott diéta nem helyettesithető evvel az étrendkiegészitővel.

Összetevok

30 kapszulát tartalmazó doboz. Összetevők/ kapszula: 32 mg magnézium-citrát - 8,5% NRV; 50 mg lecitin; 50 mg - 5:1 Brahmi-kivonat (Bacopa monnieri); 30 mg - 5:1 Ginko-kivonat (Gingko Biloba); 30 mg L-triptofán; 2,66 mg B3-vitamin (niacin) - 16,6% NRV; 0,55 mg B1-vitamin (tiamin) - 50% NRV; 0,4 mg B6-vitamin (piridoxin) - 28,6% NRV; 0,41 μg 1%-os B12-vitamin (cianobalamin) -100% NRV. Egyéb összetevők: cellulóz kapszula - qs. NRV- ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia értékek- EU-s előírásoknak megfelelően 1169/2011. * - az NRV nincs meghatározva. Eltérés az összetevőkben: +/- 10 %.

További információk

MS/CRSPT engedély: Széria AB, Sz. 2007

Vélemény

Egy vélemény hozzáadásához hitelesített.
  • 1. A véleményt hozzáadta:  MOLNÁR MÓNIKA  rá 01.11.2019
  • 2 hete szedem. Nagyszerű termék. Javult a memóriám. A fókuszálás jobb lett és a reakcióidő is gyorsabb. Mindenkinek ajánlom. Köszönöm.
  • 2. A véleményt hozzáadta:  MARTON ILONA  rá 29.10.2019
  • Szuper termék, segit jobban koncentrálni, nem felejtek el dolgokat, a látásom mintha javult volna. 2 hete szedem. Egyenlőre eről tudok beszámolni. Köszönöm.
  • 3. A véleményt hozzáadta:  TÖRÖK LÓRÁNDNÉ ANIKÓ  rá 18.10.2019
  • Nagyon örülök ennek az új terméknek. Mióta szedem jobban tudok figyelni, nem keresem állandóan mit hova tettem. A kedvem is jobb lett. Mindenkinek ajánlom.
  • 4. A véleményt hozzáadta:  HÖLCZ ANDREA  rá 16.10.2019
  • A legjobb termékek egyike. Nagyon örülök ennek a terméknek. Javítja az agyi funkciókat. Kiváló memóriajavító és közérzetjavító. Fokozottan javítja a koncentrációs képességet. Kényszeres betegség esetén is sokat segíthet az összpontosításban, a memória javításában. Hangulatjavító hatását 2-3 kapszula után azonnal kifejti. Nagyon jó választás ha javítani akarjuk az életminőségünket és ezt elmondhatom a Life Care valamennyi termékéről is! Köszönöm Life Care.